Verzending/ retourneren


Verzending

Hoe te bestellen?

Klik op de afbeelding van de schoen en kies voor de juiste maat. Plaats deze vervolgens in het mandje. Klik dan bovenaan op het mandje om vervolgens uw gegevens in te vullen. Volg verder de aanwijzingen op het scherm.

De verzendkosten bedragen € 6,95 Voor bestellingen boven de € 100,- betalen wij uw verzendkosten (alleen binnen Nederland).

Binnen 3 werkdagen, na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling verzonden.

Betaalmogelijkheden: via Pay.nl

Retourneren

Binnen 8 dagen na ontvangst van de artikelen, mag je deze terug sturen of terug brengen in de winkel. De artikelen kunnen alleen met originele prijskaartjes, ongebruikt en onbeschadigd en in originele verpakking aan ons teruggestuurd worden. Vul hiervoor het retourformulier in en voeg deze bij de terug te zenden artikelen.

De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant. Na goede ontvangst van de artikelen zullen wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u terug storten, dit geldt ook voor artikelen die teruggebracht zijn in de winkel. Het rekeningnummer dat u hiervoor opgeeft moet gelijk zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan.

Retouradres:

Footprints voeten en schoenen

Oosteinde 22

7772 CB HARDENBERG